13.3.16

Sunnuntailook


Muistan kun bongasin kirkkaanpunaisen Adidaksen bomber-takin täkäläisen Fidan rekistä. Oli viime syksy ja ajattelin, että onpas kiva takki, mutta ei mua varten. Jatkettiin kiertelyä kaverini ja pojan kanssa, mutta jokin veti mua uudestaan Addun luokse. Lähdin lopulta kirppikseltä kahdeksan euroa köyhempänä kirkas takki kassissa. Kotona vielä ajattelin, että tuleekohan tätä koskaan vedettyä päälle, mutta eiköhän omansa saa ainakin pois jos tahtoo päästä eroon...

Nyt kun keväinen aurinko on eksynyt taivaalle jo useampana päivänä ja lämpötila on ollut plussalla on takki näkynyt ylläni jo useamman kerran muun muassa kauppareissuilla. Tämä on sellainen vaate, josta en halua kuulla miehen mielipidettä ja kuuluu omassa päässänikin samaan sarjaan kuin esimerkiksi pitkä farkkuhame tai maastonvihreä "metsästäjäntakki" - kaikessa karmeudessaan jotain ihan parasta.

2 kommenttia:

  1. Olen monesti ajatellut että lahjottaisin sinulle omia käyttämättömiä vaatteita... :) olen itsekin pientä kokoa (ollut ennen lapsia) ja aika paljon kaapista löytyy kaikkea (hyvälaatuista) ja vähän käytettyä mikä ei enää sovi tyyliini tai mahdu päälle :) en halua viedä vaatteita enää mihinkään uff-laatikkoon tms. vaan mielummin annan ne toiselle. Sama pätee lastenvaatteisiin joita sekä saan paljon että tietenkin annan eteenpäin. En tiedä olisitko kiinnostunut? Asumme uudellamaalla mutta emme pk-seudulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalle, mutta mä sydämestäni toivon, että tulen piakkoin paisumaan tästä niin en tiedä olenko potentiaalinen vastaanottaja. :D Eikö sua itseäsi innosta esimerkiksi vaatteiden myyminen kirppiksellä? :)

      Poista