9.3.16

Yk, kp, dpo -soppa


Yk:t, kp:t ja dpo:t. Voi jessus, taas sitä mennään. Kuka tietää mistä puhun? Käsi ylös nyt. Jep, haaveena on päästä julistamaan kovaan ääneen olevansa raskaana ja toiveissa saada pieni maidonjuoja perheeseen. Ehkä tästä olisi pitänyt pysyä hiljaa, mutta kun on joka toisessa postauksessakin viitannut asiaan ja maininnut hommasta koko lähipiirille ohi mennen ei liene pahitteeksi avautua lisää.

Tällä hetkellä on menossa loppusuoralla yrityskierto numero kolme. Olin ihan super naiivi asian suhteen, sillä pikkujätkästä nappasi heti ekalla kerralla. En koskaan kuvitellut, että joutuisin laskeskelemaan päiviä kovinkaan montaa kertaa ja toivon, ettei odotuksen odotusta ole luvassa enää pitkään, sillä onhan tämä iha pers... Ei kivaa.

Olen vauvakuumeillut kaksi vuotta. Se on pitkä aika se. Ekat todelliset raskaushaaveet nousivat pintaan pojan ollessa kolme kuukautta. Onneksi mies piti päänsä, eikä lähtenyt vielä silloin mukaan hulluuteen ja uusiin hormonimyrskyihin. Tällä hetkellä alan olla aika kypsä kuumeiluun. Toisaalta yrityksen muuttuessa todelliseksi on ajatukset koko lasta yrittämistä kohtaan hieman rauhoittuneet, vaikka kierron viimeinen viikko tuntuukin aina pidemmältä kuin nälkävuosi...

Tällä hetkellä on elämän suhteen sen verran monta rautaa tulessa, että kaikkeen vauvahaaveista opiskelupaikkaan asti suhtautuu jollain kierolla tapaa rennosti. Totta kai mä paahdan päästäkseni opiskelemaan, mutta samaan aikaan toivon, että tulevaisuudessa häämöttää muutakin elämää mullistavaa kuin mahdollinen koulupaikka. Tällä hetkellä emme tiedä missä asumme esimerkiksi syksyllä ja päivästä toiseen toistuva arki on täynnä kysymyksiä. Samaan aikaan olen onnellisempi kuin koskaan. Onnellinen siitä, että elämällä on tilaisuus muuttua ja ottaa vähän uutta suuntaa monellakin saralla. Kuitenkin päiviä varjostaa pieni haikeus, ehkä jopa pelko, vaikka yrityksiä onkin takana vasta muutama. Miksei jo tärppää? Mikään ei ole itsestäänselvää, sen opetti jo edellinen synnytys.

Tällä hetkellä fiilistelen iltaisin kaihoisasti muiden maha- ja pikkuvauvakuvia Instagramista toivoen, että oltaisiin vielä tämän vuoden puolella samassa tilanteessa. Elämä ottaa ja elämä antaa - toivottavasti tällä kertaa enemmän ensin mainittua. Terkuin Hanna yk3, kp jotain, dpo ei mitään käryä.

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Kirjoitinkin joskus sulle, että täällä alkaa yritys tän vuoden puolella. Itseasiassa yk1 alkaa tän kuun lopulla. Valmistun toukokuussa AMK:sta ja töitä tiedossa varmasti lokakuuhun asti. Vauvakuume alkanu joskus 2007 kun olin vielä yläasteella. Oon sun kans saman ikänen. :) Sulla taisi olla joskus toinenkin blogi, jossa oli yrityksestä? Seurasin sillon jo sun juttuja. :)

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh hetken juu, mutta se ei saanut tuulta alleen ;) Onnea yritykseen ja raportoi välillä miten menee!:)

   Poista
 2. Oi, hurjasti tsemppiä yritykseen, toivotaan pikaista tärppiä!

  VastaaPoista
 3. Meillä yritystä takana 8kk, ekan kanssa meni 10. vauvakuume oli ja on kova, mutta sain kuun alussa tietää saaneeni opiskelupaikan. Yrittäminen muuttui "peloksi", mun ei pitäny saada paikkaa vielä vuoteen. Nyt jännäillään tärppäskö just ennen tietoa :D onnea sinulle yritykseen!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanaa, vauvakuume on vahva tunne! Toivotaan pikaista tärppiä :) muistan kuinka kirjoitit vauvakuumeesta jo silloin pari vuotta sitten ekan kerran. Innolla seuraan teidän kakkoskierrosta samalla huokaisten että onneksi omat lapseni ovat jo "niin" isoja.. Meille ei enää kolmatta tule. T. Se uneton kahden alle 2 veen äiti (parin viikon päästä täyttää isompi 2v, vauva 8kk nousee jo seisomaan ja konttaa)

  VastaaPoista