19.4.16

Lapsimessujen ostokset


Terkut koomalasta. Alkuraskauden väsymys ei ole ainakaan vähentymään päin - päinvastoin. Huh. Mä pyörittelin viime viikolla pitkään kestääkö kunto lähteä Lapsimessuille ollen varma, että koko homma jää tällä kertaa välistä. Lauantai-iltana keräsin kuitenkin kaikki voimat ja pistin äidilleni viestiä, että ostaa junalipun ja sunnuntaina messuiltiinkin pojan kanssa mummo mukana. Mihinkään super kovaan messutunnelmaan ei kuitenkaan ylletty, mutta paha olo sentään pysyi koko päivän poissa.

Pojan lempparit tapahtumassa olivat ehdottomasti Miinan ja Manun halaaminen sekä paloautoon viritetystä liukumäestä laskeminen. Ja toki pullan syöminen. Pikkujätkä sai messuilta mukaansa uuden Miina ja Manu pääkaupungissa -kirjan äidin vanhojen kirjojen rinnalle.

Muutamat vaateostoksetkin tuli tehtyä. Blaa! oli mulle entuudestaan aika lailla vieras merkki, mutta tarkastelun perusteella valimoimasta löytyy monia kivoja kuvioita sekä muun muassa jumpsuitteja. Mukaan tarttui sulkakuosia niin pojalle kuin pienemmässä koossakin kaappiin odottamaan mukavin messuhinnoin ja mun on ehkä pakko laittaa tilaukseen vielä paita ja legginssit kotkakuviolla. Lisäksi pojan vaatevarasto laajeni Gugguun petroolilla hupparilla.

Kiitos muuten kaikille onnitteluista! Muutama uusi lukijakin on hiljaiselosta huolimatta ilmestynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti