30.4.16

Yhden yön hermoloma


Pitkästä aikaa - taas. Ja vappuja. Uskomatonta, että huhtikuu on loppumassa näillä näppylöillä ja tämä on mun neljäs postaus tässä kuussa. Väsymys ja pahoinvointi alkavat onneksi kaikkoamaan, kun 12. raskausviikko alkaa muutaman päivän päästä. Olo on ollut sen verran skarppi, että uskalsin lähteä Even luokse yökylään ja juhlimaan tämän synttäreitä. Yhden yön breikki arjesta teki ihan terää, hermot on olleet sen verran kireällä viime aikoina. Jos olisin ollut fiksu, olisin käyttänyt tämänkin ajan pääsykokeisiin lukemiseen ja lopputyön kuvaamiseen, mutta kun kerran tuli tilaisuus päästä vähän erilaisiin maisemiin, teki mieli se käyttää.

Meikäläisen päästyä eilen illalla junailun päätteeksi määränpäähän suunnattiin ulos syömään ja siitä ruokakaupan kautta Evelle katsomaan leffaa jätskikippojen ja suklaan kera. Ollaan nähty viimeksi tammikuussa, joten kuulumisten vaihtamiseen meni myös aikaa. Tosin oltiin molemmat yhdentoista aikaan ihan valmiita petiin.

Ihanan hitaan (heräsin tietysti seitsemältä, mutta nousin vasta ysiltä) ja kaurapuurottoman aamun jälkeen valmisteltiin synttärikestejä ja kaiken ollessa muuten valmista haettiin pihalta vielä valkovuokotkin maljakkoon. Ihmismäärän kasvaessa iskettiin herkkujen kimppuun ennen mun kotimatkalle lähtöä. Aika meni ihan hullua vauhtia ja lapsivapaa olisi voinut kestää vielä toisenkin yön - sekä mun että pojan mielestä, joka oli ollut ihan fiiliksissä isin seurasta ja huomiosta. Kieltämättä kiva antaa vetovastuu välillä toiselle.

Nyt tekee mieli painaa pää (omaan) tyynyyn. Katsotaan josko huomenna vetäisin lakin päähän ja sään salliessa suunnattaisiin keskustaan ihmettelemään menoa. Tarkoitus olisi myös valmistaa mm. perunasalaattia ja rentoutua ennen maanantaina starttaavaa pikkureissua. Eikä niitä pääsykoematskujakaan pidä täysin unohtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti