27.5.16

18 kertaa jatka lausetta

En ymmärrä... että kohta on jo kesäkuu. Mahtavaa! Ajanjuoksu on jotain ihan uskomatonta.

Seuraavaksi ajattelin... maata edelleen tässä ja odottaa miestä kotiin töistä ja poikaa mummilasta. Piti siivota, piti tehdä sitä ja tätä, mutta tasan makaan sängyssä kun kerran on tilaisuus.

Viime aikoina... olen ollut kiukkuinen ja mielialat ovat vaihdelleet kuin fiilikset vuoristoradassa.

En osaa päättää... edelleenkään mikä musta tulee isona. Kohtalolla (tai no pääsykokeiden arvostelijoilla) on ollut sormensa pelissä, mutta en jää surkuttelemaan sulkeutuneita ovia, sillä uusia tuulia on silti luvassa.

Muistan ikuisesti... kun tapasin miehen ekaa kertaa ja mietin miksi tuo outo hevariäijä tuijottaa niin vihaisesti.


Päivän paras juttu... on ehdottomasti päättynyt opintovuosi! Ei enää paniikkia koska lapsi käy nukkumaan, että pääsee photaroimaan teatterikuvia tai lastenvahtikuvioiden setvimistä lähiopetuspäiviksi.

Noloa myöntää, että... tosiaan tipuin Muotoiluinstituutin pääsykokeissa kolmen päivän kidutuksen jälkeen, enkä päässyt haastatteluun asti. Ei siis mahista päästä kouluun.

Viikko sitten... tai no melkein viikko sitten saatiin tietää, että kaveripariskunnalla on laskettu aika vain muutama päivä meidän jälkeen. Ihan mahtavaa!

Kaikista pahinta on... kun mikään vaate ei näytä hyvältä päällä kiitos mahan, joka tällä hetkellä näyttää lähinnä sille, että olen vedellyt muutaman hampparin liikaa (mikä varmasti pitää paikkaansa). Joo, en keksinyt mitään syvällisempää. Tämän aamuisen vaatekriisin jälkeen asia on vaan mielessä.

Salainen taitoni on... kehittää uusia suunnitelmia tulevaisuuden varalle ehkä vähän turhankin nopeasti. Tai ei tällä kertaa uusia, vaan koittaa vauhdittaa niitä vanhoja. Mikään ei pidättele meitä enää Lahdessa, joten Helsinkiin muutto alkaa kutkuttaa entistä enemmän...

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... että miehellä olisi enemmän aikaa ja jaksamista töiltään olla meidän kanssa.


Minulla on pakkomielle... ruokaan! Syytän raskautta. Kiloja on varmasti tullut ihan kivasti (ensi maanantain neuvolaa kauhulla odottaessa).

Söin tänään... herkullista ruokaa ja päättäjäiskakkua koululla. Viimeinen ateria.

Ärsyttävintä on... jatkuva väsymys, joka onneksi on hieman helpottanut sitten ekojen raskausviikkojen.

Tekisi mieli... mennä paistamaan pakastepizzaa, kun kukaan muu ei ole syömässä. Mitä mä sanoin siitä ruuasta.

Minusta on söpöä... kun lapsi nukahtaa Muumimamma kainalossa meidän väliin. Parin tunnin päästä herään toisen jalka suussa ja kiroan, että erehdyin nukuttamaan lapsen meidän sänkyyn.

Hävetti... kuinka saamaton olen ollut esimerkiksi kodin siivoamisen suhteen viime aikoina. Vielä tänne kaaoksen keskelle mahtuu!

Olenko ainoa, jonka mielestä... juuri tästä hetkestä nauttiminen on pirun vaikeaa. Vielä on opeteltavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti