6.5.16

Kouvolakirppistely

idkuva

Vietettiin alkuviikosta pari yötä porukoillani eli mummolassa. Matkan pääsyy oli saada työrauha sosiaalialan esivalintakokeen ajaksi ja eka ilta menikin siihen valmistautuessa. Ilma oli ihana ja poika ulkoili isovanhempiensa kanssa sen aikaa, kun meikäläinen yritti saada jonkinlaisen koulumoodin päälle. Katsotaan avaako sähköinen tentti ovet varsinaiseen pääsykokeeseen vai jääkö Lahden Muotoiluinstituutin valokuvaus ainoaksi koetukseksi.

Jostain on ilmestynyt ihan salakavalasti kesä mikä tuntui näkyvän jossain määrin kirpputorikierroksella. Tulossa on niin lopputyönäyttelyn avajaishäppeninkiä kuin todistustenjakoa ja kevätjuhlaa ja nyt löytyy ainakin muutama uusi mekko kaapista sekä poolo, jonka sopivuudesta juuri mulle en ole ihan varma. Pikkujätkäkin sai (taas) pari vaatekappaletta - punaiset housut, mustan t-paidan sekä henkselifarkut. Katsotaan mitä mieltä tyyppi on noista...

Olen osittain päättänyt, etten osta vielä mitään vauvanvaatteita, mutta kerta (tai neljä) kiellon päälle ei kai haittaa. Meikäläinen on raskauden suhteen edelleen jotenkin epävarma, enkä malta odottaa ensi viikolla koittavaa ultraa, jonka jälkeen päästään toivottavasti kertomaan pojallekin, mitä siellä äitin mahassa on. (Tyyppi kyseli, onko 56cm kokoinen karvahaalari tälle ja kuittasin utelun toteamalla, ettei ihan taida mahtua.) Tänään kuitenkin löysin dopplerilla ekaa kertaa pienen sydänäänet ja kieltämättä ainakin puolikas kivi putosi harteilta - siellä se napero yhä on.

Kaikki kuvien lastenvaatteet sekä mun kukkamekko ovat peräsin Kouvolan Vadelmatarhasta, jossa kävin nyt toista kertaa. Viime kerralla mukaan ei tainnut tarttua kuin pieni betoniauto. No, tällä kertaa pappa kustansi pojalle parin euron autorekan ja vaatteiden lisäksi meikäläisen kuitissa komeili muutama super edullinen Puppe-kirja. Muut ostokset löytyivät Centtilä-kirpputorilta, josta tuppaan löytämään suht harvoilla vierailukerroilla aina jotain itselleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti