10.5.16

Melkein tavallinen päivä

idkuva

Äitienpäivä. Aika tavallinen päivä. Silti mukava sellainen. Mua ei yllätetty korteilla tai aamiaisella sängyssä. Tai no syötiin me aamupala sängyssä, mutta kannoin sen sinne itse. Poika heräsi kukonlaulun aikaan ja ehdin jo ennen seitsemää pyöräyttämään tuoreita kaurateeleipäsiä, jotka mussutettiin koko perheen voimin meidän parisängyssä murusista välittämättä, sillä päivään oli pakko mahduttaa vähän siivoustakin (pyykkivuori lähes selätetty!).

Lahjan olin valkannut edellisenä päivänä kauppakeskusreissulla Carlingsista ja maksattanut miehellä, nimittäin nuo kuvissa vilkkuvat kuminauhavyötäröiset shortsit, jotka eivät purista mistään toisin kuin lähes kaikki kaapista löytyvä. Ilma on todellakin suosinut viime aikoina, mutta kyllä mä hetkeksi vielä malttaisin luopua näistä shortsikeleistä.

Iltapäivällä suunnattiin Lahden satamaan miehen tarjoamille kahveille. Pikkujätkää ei tarvinnut kahdesti kehottaa laittaaan lippistä päähän ja kenkiä jalkaan, kun kerrottiin, että lähdetään syömään suklaakakkua ja herkullisia suolaisia piirakoita (sieni- sekä fetakasvis). Kahvila Karirannan sapuskat ei ole kertaakaan pettäneet. Vähän harmittaa, että jaettiin yksi pala makeaa kolmestaan, mutta eiköhän me ehditä kesän aikana vielä monesti herkuttelemaan.

2 kommenttia:

  1. On ne säät kyllä suosinu ja on se tuolla satamassakin huomannut kun jengiä on enemmän kun laki sallii :)
    Se on kiva hakea siitä kahvila karirannasta herkkuja ja levittää viltti pikkuveskun rantaan kun vaunujen kanssa sopii hieman paremmin :D

    VastaaPoista