18.6.16

Alkuviikkoa kuvina

idkuva

Kun ensin reissaa pari päivää pitkin poikin menee loppuviikko näköjään toipuessa. Sade on myös syönyt puuhavaihtoehtoja, joten torstaista eteenpäin meillä on tehty lukuisia palapelejä, piirretty ainakin tuhat erilaista ajoneuvoa, leikitty pikkuautoilla, kokattu leikkikeittiöllä kymmeniä aterioita, katsottu liikaa Muumeja ja pesty niin paljon pyykkiä kuin kuivaustelineet ovat antaneet myöten. Kotoilu on kivaa, mutta onneksi huomenna päästään taas vähän reissun päälle Helsinkiin.

Alkuviikosta sää suosi ainakin Kymenlaakson suunnalla. Vietettiin pari päivää mummolassa - tai no aika paljon oltiin menossa ja ohjelmaa tuntui olevan joka hetkelle, kun nähtiin tärkeitä ihmisiä. Maanantaina melkeinpä heti perille päästyämme ajeltiin Mustilan Arboretumiin päiväkävelylle. Monien alppiruusujen paras kukinta-aika oli jo takana, mutta nähtävää riitti silti ja vaihtelu asvalttiviidakkoon kelpasi enemmän kuin hyvin. Valittiin kolmesta reitistä varmuuden vuoksi lyhin (n. 1,5km) pojan takia, joka tosin olisi varmasti jaksanut pidemmänkin - tämän perässä juossut pappa sen sijaan ehkä ei. Iltapäivä oli mukava, joskin jokainen hyttynen tuntui nopeasti huitaistusta Offista huolimatta olevan meikäläisen kimpussa...

Tiistaina suunnattiin auton nokka kohti Kotkaa. Ensimmäisenä kohteena oli Vadelmatarha-kirppis, josta tuli lähdettyä ison kassillisen kanssa... Poika sai kesäksi mm. vähän hihatonta paitaa, Marimekon raitaa sekä Zaran kauluspaidan ja tulevalle jälkikasvulle hamstrasin Reiman välikausihaalarin jemmaan (pitäisikin varmaan tehdä postaus kaikista kaapista löytyvistä vauvanvaatteista, joita on "muutama"). Kirppistelyn ja pikaisen Sapokka-kierroksen jälkeen käytiin moikkaamassa Maretariumin kaloja, vedettiin vähän ruokaa naamaan ja ennen kotimatkalle lähtöä pysähdyttiin vielä Jussin Jättikirppiksellä. Olin lievästi ennakkoluuloinen paikkaa kohtaan, mutta kiitos muutaman todella hyvän pöydän multa löytyy nyt esimerkiksi muutama äitiyspaita, kuminauhavyötäröisiä hameita sekä riittävän pitkiä toppeja, joten ei mennyt hukkaan sekään visiitti.

Toivotaan, että kuvien kaltainen sää tulisi äkkiä takaisin ja tästä vesisateesta pääsisi eroon!

1 kommentti: