2.6.16

Happynä


Tällä kertaa ostetaan kaikki tarvittava uutena. Niin taisin uhota jokunen aika sitten. Samaan syssyyn taisin todeta, ettei hankita mitään liian aikaisin nurkkiin pölyyntymään... No, jotenkin onnistuin kehittämään itselleni vaunuinnostuksen, joka ei noin vain lähtenytkään pois. Monta iltaa selailin uusia yhdistelmiä aina Emmaljungasta Nordiin ja Baby Merciin, eikä mikään säväyttänyt. Tai jos säväytti, sai hinta ottamaan takapakkia. Nyt ei olla investoimassa vaunuihin, jotka menevät koko lapsikatraalla, vaan koppaan ja runkoon, joka täyttää asiansa niin lyhyen vauvan makoiluajan, joka pikkujätkän kohdalla kesti vaivaiset puoli vuotta.

Ensimmäisen lapsen kohdalla mun ei tarvinnut käydä minkäänlaisia vaunuvertailuja. Jo ennen raskautta olin törmännyt Brion Happy -yhdistelmiin ja päättänyt, että ne me hankitaan. Piste. Ja käytettynä, koska uusista ei ole mitään järkeä maksaa. Hieman rakenneultran jälkeen hurautettiinkin Sipooseen hakemaan meidän mustat kolmensadan kiesit, joihin olin enemmän kuin tyytyväinen. Tyytyväinen olin myös silloin, kun myytiin vaunut samaan hintaan reilun puolen vuoden meillä olon jälkeen Emmaljungan Scootereiden tieltä, jotka ovat käytössä edelleen. 

Jo silloin vuonna 2013 haaveilin punaisista vaunuista. Ja siis nimenomaan niistä tietyistä. Tuolloin valintaan vaikutti myös meidän pitkäletti-iskän ulkomuoto (vaikkei asialla ollut tälle varmastikaan loppujen lopuksi mitään väliä) sekä se, että meille oli tulossa poika. Eikä punaisia versioita oikein ollut liikenteessäkään tuolloin.

No, nyt mulla ei ole hajuakaan kumpi meille on tulossa ja mieskin ajaa punaista farmaria, johon kärryt mätsäävät oikein nätisti. Bongasin nimittäin Tori.fistä 150 eurolla juurikin ne yhdistelmät, joista muutama vuosi sitten haaveilin. Vielä en tiedä tarvitaanko näiden rinnalle muutakin kuin seisomalauta, mutta tässä kunnossa olevat rattaat tuohon hintaan tuntuivat enemmän kuin löydöltä - etenkin kun haettiin nämä melkein naapurista! Pojankin mielestä nämä ovat "J:n rattaat", eli taitaa tykätä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti