12.6.16

Päivitystä


Viimein sain tehtyä kaksi asiaa - päivitettyä vaatekaappiin uusia kuteita, jotka toimivat kasvavan mahan kanssa (sekä siivottua taas Ikea-kassillisen kirppikselle) ja muutettua blogin ulkoasua niin, että se sallii isomman kuvakoon käytön. Jes.

Vatsa tuntuu ottaneen kunnon kasvuspurtin ihan muutamassa päivässä ja meikäläinen on aamuisin ollut kriisin partaalla vaatteita etsiessä. Perustopit ovat napapaitoja ja tuntuu, että kaikki oversize t-paitoja lukuun ottamatta puristaa, kiristää ja kinnaa jostain. Olin ihan varma, että alkuraskaudessa olisi tullut enemmän kuin kilo painoa lisää, sen verran muumimainen fiilis on ollut päällä, mutta neuvolan vaaka oli kuitenkin toista mieltä reilu viikko sitten. Huomenna alkaakin jo 18. raskausviikko!

Perjantaina tuli tosiaan käväistyä pienen shoppailubudjetin turvin kaupungilla. Parivuotias ostoskaveri on siitä hyvä, että päätösten on synnyttävä hetkessä, eikä aikaa ole turhalle vekslaamiselle. Hieman kuitenkin huvitti, kun puolen tunnin kiertelyn jälkeen rattaiden alaosa oli yhtä ostoskassia ja oltiinkin jo valmiita suuntamaan bussilla kotiin.

Meikäläinen tuntuu olevan ihan pihalla siitä mitä kaupoista nykyään löytyy. Carlingsin lempparimyyjän kanssa tuli kuitenkin kirottua lyhyiden paitojen trendi maanrakoon - niitä löytyy omastakin kaapista ja siellä ne toistaiseksi saavat pysyäkin. Niin paljon kun tästä kasvavasta vatsasta tykkäänkin on sen kuitenkin pysyttävä piilossa, haha. Jostain syystä Bik Bok on noussut viime aikoina yhdeksi suosikki kaupoista, tällä kertaa erityisesti alkaneen alennusmyynnin takia. josta löytyi hyviä vaatekappaleita Suomen (toistaiseksi) viileään kesään.

Tänään voinkin hyvillä mielin pakkailla uudet kuteet kassiin, sillä huomenna suunnataan pojan kanssa mummolaan ainakin muutamaksi päiväksi. Mulla on jo suht hyvät suunnitelmat päivien varalle - katsotaan mitä mieltä isovanhemmat on kaavaillusta ohjelmasta. Sen voin luvata, että kuvia ja kuulumisia tulee varmasti myös bloginkin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti