28.7.16

Päivän randomit


Viime aikoina on tuntunut, ettei meidän arjesta kumpua mitään tarpeeksi jännää, joka ylittäisi bloggauskynnyksen. Kesä on karannut ohi, vaikka lomareissutkin odottavat vielä päälle viikon verran tekijäänsä. En ole ollut mikään energisin tapaus, vaikka olenkin nauttinut todella meidän tasaisen tylsästä arjesta, jossa ehtii aamuisin makoilemaan lapsi kainalossa sohvalla katsomassa lastenohjelmia tai lukemaan viisi lastenkirjaa peräjälkeen. Näistä arjen hetkistä on kuitenkin suht vaikea ammentaa kerrottavaa eteenpäin blogin puolelle...

Tänään kuitenkin otin tehtäväkseni napsia sieltä täältä kuvia. Aamu alkoi pahoinvoinnilla, mutta siitä selvittyäni päivä on mennyt aika kivasti. Jos pojalta kysytään, on äiti varmaan viettänyt vähän turhan paljon aikaa keittiössä, sillä päivän mittaan on valmistunut bataattiranskiksia kanan ja salaatin kaveriksi, pinaattilettuja, riisipuuroa ja siitä karjalanpiirakoita (apua, mummo kääntyisi taas haudassaan jos näkisi nämä!) sekä mustikkarahkaa. Meikäläisen kokkausinto on taas huipussaan.

Ollaan me silti ehditty puistoilemaan, maalaamaan vesiväreillä sekä käymään useampaakin otteeseen suihkussa kiitos tämän helteen, joka ei vaan sovi mulle tässä tilassa (raajoissa aika mukava turvotus ja tää hiki...!). Illalla ehdin myös ohi mennen fiilistelemään kaapissa odottavia syksy-/viileämpien ilmojen kuteita - mekko löytyi uutena ja jakku taas ulkokirppikseltä vitosella!

Se ois kohta taas viikonloppu ja tosiaan enää viikko miehen kesälomaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa, että teilläkin on kesäloma alkamassa miehen loman myötä. Meillä miehellä alkoi nyt kahden viikon loma, on sitä odotettukin. Vielä on kesää jäljellä. :)

    VastaaPoista