8.8.16

Jaa parhaat Oulu & Turku -vinkit!


Me ollaan lomatunnelmissa. Tuleviin viikkoihin mahtuu eri mittaisia reissuja ympäri Suomen - niin vanhaan tuttuun Helsinkiin, jonkin verran nähtyyn Turkuun ja kerran virailtuun Ouluun nyt muun muassa.

Heittäkäähän lukijat mitä Oulussa ja Turussa voisi mahdollisesti puuhata perheen kesken, kun matkassa on 2,5-vuotias. Jonkin verran mulla on ideoita, mutta olisi hauska kuulla mitä suosittelisitte. Myönnän avoimesti, että mun shoppailuhammasta lastenvaatteiden ja kirppisten osalta hieman kutkuttaa, joten vinkit silläkin saralla ovat tervetulleita! Näillä näkymin sää ei suosi ainakaan Oulu-visiitin ajankohtana, vaan sadekuurot kiusaavat pitkin päivää.

Teidän vinkeistänne ja paikoista joissa tullaan käymään kirjoittelen oman postauksen kunhan reissut on reissattu. Samoin on luvassa tekstiä siitä, miten päälle 500 kilometriä taittuu autolla suht vilkkaan taaperon kanssa.

2 kommenttia:

  1. Oulussa on Ainolan puistossa iso ja kiva leikkipuisto :) Oman reilu kaks vuotiaan kanssa on ollut suunnitelmissa vierailla myös kesän aikana Oulun vauhtipuistossa, joista olen kuullut kehuja suunnilleen saman ikäisten vanhemmilta. Tosin molemmat ovat ulkona, joten ei sadesäällä mitään parhaita vaihtoehtoja :D Jospa säät suosis teitä!

    VastaaPoista
  2. Vauhtipuisto on kyllä kiva! Paljon tämän ikäsille sopivaa puuhaa, Eemi ainakin viihtyi :) Sadekelille on kyllä vähän nihkeästi mitään tekemistä, Hoplop tai Skidipark (Ideaparkissa, äiti voi käydä shoppailemassa kun pojat temmeltää ;)) nyt tietty. Ja Eden, jos kylpylään haluaa.

    Kirppiksistä kannattaa tsekata Vadelmatarha ja Järkikirppis. Vaatekauppojen osalta pääsee pitkälle Valkeassa, siellä on monta kivaa lastenvaatekauppaa.

    VastaaPoista