16.9.16

Kiddow - Esittelyssä uusi merkki

idkuva

Yhteistyössä Kiddow. En kuvitellut törmääväni Habitare-messuilla lastenvaatteisiin. Sattumalta eteen kuitenkin osui uunituoreen merkin pöytä pienine kuteineen ja sisustustavaroineen - niin tuoreen, ettei nettikauppakaan ole vielä auki (muutaman viikon kuluttua tämän asian pitäisi kuitenkin kaikkien iloksi korjaantua!). Voin rehellisesti sanoa olevani materialistisen rakastunut.

Kiddow'n takaa löytyy siskospari sekä toisen puoliskon puoliso. Idea yrityksen perustamiseen lähti vuonna 2014, kun toinen perustajista ei meinannut löytää omalle pienokaiselleen mieleisiään vaatteita. Ilmoille nousi halu luoda yksinkertainen mallisto ilman värillisiä printtejä tai kuvioita. Väriskaalaksi valikoitui juurikin meikäläisenkin ihannoima harmaa, musta ja valkoinen. Ei hullumpaa.

Merkin pyrkimys on tarjota mahdollisimman hyvälaatuisia vaatteita, jotka on valmistettu orgaanisesta puuvillasta. Kuteet tehdään Istanbulissa Turkissa tehtaissa, jotka omaavat liudan eri sertifikaatteja ja joissa Kiddow'n tyypit ovat itsekin monesti vierailleet tsekkaamassa meiningin. Merkin pääpaino on vaatteissa, mutta lisäksi valikoimista löytyy erilaisia sisustusjuttuja, joista toivottavasti pääsette lukemaan myöhemmin lisää! Mallisto tulee kasvamaan ajan myötä ja sitä täydennetään uusilla tuotteilla.

Meidän, niin pojan kuin munkin lempparit ovat ehdottomasti Coco-paita sekä henkselihousut, jotka istuvat pikkujätkälle täydellisesti! Lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa mustat legginssit ja loose fit -malliset kollarit. Myös tupsulla varustettu lippis sulatti ainakin tämän äidin sydämen (poika tosin taitaa priorisoida edelleen Star Wars -lätsänsä ykköseksi...Damn).

Siinä missä mä koitan aina välillä hankkia pikkujätkälle väriä ajatuksella pitäähän lapsen kaapissa olla muutakin kuin harmaata ja mustaa, ovat yksinkertaiset ja neutraalit kuteet kuitenkin ne, jotka päätyvät useimmiten päälle ja säilyttävät paikkansa arjessa - ja joihin ei vaan kyllästy.

Kiddow löytyy Facebookista, joten klikatkaahan itsenne TÄNNE! Verkkokauppa aukeaa muutaman viikon kuluttua osoitteeseen www.kiddow.fi ja lupaan vielä infoilla kun sivulla alkaa tapahtua.

*Yhteistyö, vaatteet saatu 

1 kommentti: