18.9.16

Sittenkin syysihminen (ja masukuvia)

idkuva

Nää viilenneet ilmat istuu meikäläiselle paremmin kuin nenä päähän. Kaapista voi vetäistä päälle ohuita neulepaitoja, päähän pipon peittämään värjäämätöntä tukkaa (tai no kiitos värjäävien hoitoaineiden ollaan taas paremmalla puolella) ja huivin kaulaan tuomaan asuihin sitä puuttuvaa jotain. Villasukatkin piti etsiä kaapin kätköistä. Ja se hirvittävä hikoilukin on viimein selätetty!

En ole aiemmin kokenut olevani syysihminen, mutta tänä vuonna fiilis on toinen. Kun aurinko paistaa ulkona, uunissa on omenapiirakka lapsuudenkodin antimista tehtynä ja parvekkeella kukkii keltainen syyskrysanteemi on olo aikas mukava. Tai kun huomaa vaahteranlehtien napanneen jostain yllättäen punaista väriä itseensä.

Syksytunnelmissa pakotin miehen nappaamaan musta muutamat kuvat meidän pihametsikössä ennen kauppareissua. Poika viettelee tämän päivän mummilassa ja me ollaan muun muassa päästy kahdestaan syömään ja juurikin kauppaan, josta meikäläinen nappasi mukaan puuttuvat vauvatavarat paria poikkeusta lukuun ottamatta miehen naureskellessa vieressä kuinka laskettuun on kaksi kuukautta, eikä niillä pikkuruisilla ykköskoon vaipoilla tee vielä mitään. Ei teekään, mutta saanpahan vedettyä juttuja listasta yli - ja tietysti jonkinlaista henkistä hyvää mieltä tietäessäni, että me ollaan hiljalleen valmiita! 32. raskausviikko starttaa huomenna.

4 kommenttia:

  1. Heh, meillä meni päinvastoin pikkuostosten kanssa. Siinä vaiheessa kun puuttui enää vaippoja, talkkia, rasvaa yms. sälää, mies ehdotti Prismassa että nyt ostetaan. Mä tuhahdin jotain ton tyylistä että "mihin niitä vielä tarvitaan" Oli varmaan 30 ja jotain viikkoja päälle. Mut kyl me sit ostettiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe eihän ne paljon tilaa kaapissa vie, mut toisaalta oishan tässäkin ollut viikkoja lykätä hankintoja :D

      Poista