25.10.16

Neljällä eurolla huvia


Ei mitään muovailuvahoja, ajattelin. Ne vaan sotkee, lähmää kädet ja värit sekoittuvat toisiinsa ennen kuin ehtii ankkaa sanoa. Näköjään asiat on muuttuneet sitten oman lapsuuteni (tosin se perhekerhon versio on edelleen aika lailla ensin mainitsemani sorttista).

Meillä sekä äiti että poika ovat kaivanneet viime aikoina uudenlaista tekemistä. Perus leikkimeininkien ohelle on tullut paljon uusia juttuja, joissa saan huokaista ihastuksissani onko mun lapseni oikeasti jo noin iso ja taitava. Tänään askarreltiin peräti useampi tunti ja leipominen on edelleen pojan lemppari puuhaa. Niiden rinnalla parasta juuri nyt on muovaileminen, johon on kulutettu jopa kaksi ja puoli tuntia yhtä soittoa.

Napattiin jokunen aika sitten Tigerista neljän euron muovailuvahasetti. Plussaa ovat niin hinta, taikinamainen muttei ollenkaan rasvainen koostumus, säilytyspurkit sekä niiden kannet, joilla voi painaa erilaisia kuvioita. Ja väriskaalakin on toistaiseksi pysynyt yhtä laajana kuin uutena.

Mitkä olivat/ovat teidän kolmea vuotta hipovien suosikkipuuhia? Kertokaahan jos saisi vaikka vinkkejä!

1 kommentti:

 1. Haa, nyt vasta löysin blogiisi ja pakko kommentoida kun oma poika on melkein samanikäinen :).
  Meillä suosikkipuuhaa on muovailuvahajutut ja kirppikseltä löytämäni muotit ja varsinkin sellaset rullat joilla voi leikata on kovassa suosiossa.
  Lisäksi hamahelmiä tykätään kovasti laittaa, ei niitä isoja vaan ihan tavallisia. Niissä ei toki jokaiseen koloon aina taapero itse saa täytettä jolloin hiukan autetaan.
  Taikahiekkaa tai mikähän sen virallinen nimi nyt lieneekään ollaan harkittu mutta hinta kirpaisee kyllä pahasti.
  Ja vesileikit! Mikä olisi parempaa kuin pestä duploautot ja siinä sivussa koko kylppäri kraanan alla... :D

  Meidän melkein 3-vee tykkää kovasti Muumien kalastuspelistä, joka siis on maailman yksinkertaisin ja piakkoin todennäköisesti tylsyyden huipentuma mutta tällä hetkellä erittäin in. Meille kelpaisi vinkit muista ensipeleistä, mitkä on päässeet suosioon...

  VastaaPoista