7.10.16

Tulevan pienen vaatekaapilla


Tänään tuli fiilis, että nyt olisi hyvä napata kaikki pienimmät vauvanvaatteet pesuun ja laittaa kaappi lopullisesti kuntoon. Samalla tuli taltioitua mitä tulevan pienen vaatevarastoista löytyykään (jotain jäi kuitenkin otosten ulkopuolelle). Kuvien kuteet ovat pääasiassa kokoa 50-56cm (esim. Mini Rodinit kokoa 56/62cm), sillä ennustelen, että pikkuveikka olisi vatsan perusteella about esikoisen mitoissa syntyessään. Jos ei, niin sitten täytyy nopeasti pestä loput kuuskakkoset kaapin kätköistä.

Osa kuteista on jo tulevan isoveljen ajoilta, moni kirppikseltä ja osa tietenkin tulevalle varta vasten hankittu. Esimerkiksi ulkohaalarit ja toppatöppöset sekä -hanskat ovat kaikki käytettyjä. Neulevaatteet taas ovat äitini käsialaa. Laputtomat Rodinit Fb-kirppiksiltä. Kuvien ulkopuolelle jää myös esimerkiksi viitisen valkoista bodya, jotka kotiutin niin ikään käytettynä noin 50 sentin kappalehinnalla.

Käsitykset vaatekappaleiden sopivista määristä vaihtelevat rajusti. Osan mielestä ihan pieniä ei kannata hankkia ollenkaan, osasta taas yksi päällä, yksi varalla ja yksi pesussa -käytäntö on hyvä. Vaikka mun muistot ekan vauva-ajoista onkin haalistuneet, mieleen mahtuvat ne päivät, kun vaatekertoja meni valehtelematta neljä kiitos maitotahrojen ja puklujen. Myönnän olevani tyyppi, joka vaihtaa omatkin vaatteet heti pienen tahran ilmestyttyä, vaikka olisinkin vain kotona ja sama käytäntö tuppaa olemaan ainakin tuon isomman lapsen kanssa, joten enempi on parempi - kyllä näistä varmasti eroon pääsee sen ajan koittaessa.

Käyttäjää odotellessa... Kotiutumisasu on edelleen mietinnässä, mutta värimaailma lienee sama kuin esikoisella eli mustavalkoisella linjalla mennään.

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä :) Näitä on aina yhtä kiva katsella, että mitä kaikkea muut on hankkineet tuleville vauvoille ♥ Onnea loppu odotukseen!

    VastaaPoista
  2. Kivoja vaatteita! Itsekin mietin aikanaan tuota vaatteiden määrää ja se riippuu toki pyykinpesuinnostakin, mutta meille ei olisi ainakaan riittänyt yksi varalla, yksi päällä ja yksi pesussa =3. Vauvalla tuli alussa niin löysiä maitokakkoja, että helposti tulivat vaipasta yli parikin kertaa päivässä. Ajattelisin, että noin 10 vaatekertaa olisi hyvä määrä, mutta ainakaan 50 kokoa en hankkisi niin montaa.

    VastaaPoista