5.10.16

Viime aikoja kuvina


Viime aikoina...

1. Jostain tuli kunnon syksy kylmine ilmoineen. Pojalle on jo saanut kaivaa villahaalarin välikausipuvun alle ja omat paksummat takit pitäisi käydä noukkimassa häkkivarastosta. Kesään verrattuna nautin huomattavasti enemmän tästä sesongista ja tuntuu, että kaapissa on viimein ilmojen mukaisia kuteita, jotka mahtuvat päälle! 

2. Ollaan syöty turhankin hyvin, sillä meikäläisen sekä lapsen leivonta- ja kokkausinto on sen kuin kasvanut. Painoa olikin tullut kuukaudessa parisen kiloa viime neuvolakäynnillä mitattuna, eikä ihme. Tällä viikolla on jo valmistunut kurpitsajuustokakku ja nakkipiilot, viime viikolla ainakin banaanikakkua ja kuvan pizzaa päivittäisten ruokien lisäksi. Tosin meillä tuntuu olevan paha tapa unohtaa leivonnaiset jääkaappiin, josta jämät päätyvät roska-auton kyytiin... 

3. Syksyn iloksi Taito-lehdestä löytyy nyt mun viime vuoden projekteihin kuuluneet värikkäät hattukuvat!

4. Vatsa sen kuin kasvaa, vaikka viimeksi tällä viikolla kuulin yllättyneet onnittelut eräältä perhekerhon äidiltä, joka muutama viikko sitten oli kuulemma vielä epävarma odotanko. Raskaus on edelleen edennyt suht helpolla mallilla, ainoastaan pientä selkäsärkyä on ilmennyt ja yöt ovat vähän levottomia ja aamuisin väsyttää, vaikka tuppaan olemaan sängyssä ennen ysiä. Tänään rv33+2. 

5. Vauvan vaatekaappi alkaa olla aika täynnä ja kaikki tarvittava löytynee (ja tietysti vähän päälle). Tarkempaa esittelyä olisi luvassa piakkoin, samoin muista vauvan kamppeista. 

6. Esikoisen oma tahto (uhma...) ja meikäläisen pinnan puuttuminen aiheuttaa välillä konflikteja (muun muassa tämä koko päivä oli aika, no... tunnerikas). Muistutetaan tuon muksun kanssa ihan liikaa toisiamme. 

Blogin suhteen olisi monia postausideoita, mutta illalla joko väsy painaa päässä sen verran, ettei runosuoni kuki tai sitten toteutus tyssää puuttuviin kuviin. Mutta hei, kyllä tää tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti