30.12.16

Lupaan käsi sydämellä (eli meikäläisen uudenvuodenlupaukset)


2016 on kohta takana. Aika jees vuosi, joka on mennyt niin äkkiä. Miltä näyttää tuleva 2017? Vähintään yhtä jännälle. Ehkäpä me 2017 aikana saadaan se oma koti ja päästään uusiin maisemiin, ehkäpä mä tiedän miksi haluan isona. Lapset kasvavat, se on ainakin varma. Uusi vuosi on hyvä aloittaa lupauksilla (piti ne sitten tai ei...). Onpahan jotain mitä tavoitella, vaikkei ehkä liian vakavasti.

Vuonna 2017 lupaan...

1. ...tuhlata vähemmän lastenvaatteisiin. Tämä loppuvuosi on riistäytynyt käsistä. Hups.

2. ...olla jaksavampi äiti väsymyksestä huolimatta. Vaikka yöheräämiset verottavat ei sen pitäisi olla pois esikoisen kanssa touhuamisesta.

3. ...yrittää syödä paremmin ja terveellisemmin. Viimeisen kuukauden aikana lämpimästä ruuasta on tullut kirosana ja leivästä sekä herkuista mun parhaat kaverit. Ja banaaneista, ne kun saa syötyä nopeasti. Ja pitäisi yrittää panostaa muutenkin tuohon ruuanlaittoon.

4. ...olla unohtamatta itseäni. Tarkoittipa se sitten uusien farkkujen ostoa tai oman lepohetken ottamista viikonloppuisin.

5. ...olla stressaamatta mistään. Elämä kulkekoon omalla painollaan. Okei, ainakin yritän.

6. ...olla sosiaalisempi. Viikot vierivät arjen keskellä niin hullua vauhtia vaikkei tekisi mitään, että yhteydenpito monen tärkeän ihmisen sekä uusien tuttavuuksien kanssa on jäänyt, vaikka tahtoa nähdä olisi.

Lisäksi lupaan juoda vähintään saman verran kahvia kuin tänäkin vuonna - ilman sitä ei kone pysy liikkeellä ja keskusyksikkö toiminnassa!

1 kommentti:

  1. Hyviä lupauksia. :) Itse en ole vielä sen enempää pohtinut uuden vuoden lupauksia, mutta tästä postauksesta innostuneena saatan niin tehdä.

    VastaaPoista