17.1.17

Asioita, joita ette (välttämättä) tienneet musta


Myönnän, ettei meikäläisen aivotoiminta näiden monia herätyksiä sisällään pitävien öiden jälkeen ole välttämättä ihan huipussaan. Olisi ihana saada blogiin aikaiseksi nasevia ja kiinnostavia tekstejä, mutta iltaisin uni houkuttaa monesti enemmän (vaikka samalla pelkääkin millainen seuraava yö onkaan). Pääsääntöisesti pikkuherra nukkuu hyvin, mutta usein aamuyöllä alkaa tankkaus, kun tyyppi nukahtaa uudestaan kesken syönnin, mutta havahtuu pian hereille nälän yllättäessä. Siispä tänään ainoa asia mitä saan sormillani näppäiltyä on pieni paljastuspostaus itsestäni.

Tiesitkö että...

1. Esikoisen syntymän jälkeen mut on vallannut joku äiti-ADHD. En pysty keskittymään mihinkään kovin kauaa tekemättä jotain muuta samalla oli kyseessä sitten kirja, leffa tai keskustelu. Ajatukset vähintään karkailevat ihan muualle. Parantuukohan tästä joskus? 

2. Tykkään katsoa Marvelin sarjakuviin perustuvia elokuvia ja musikaaleja silloin harvoin kun leffoja katson. Netflixin otin miehen luottokortilla "ainoastaan yhdeksi kuukaudeksi" luvaten perua sen heti, mutta jostain syystä tämä unohtui samoin kuin viimeksi, kun laskut tulivat peräti yhdeksän kuukautta, vaikkei kukaan katsonut mitään. 

3. En vastaa ikinä puheluihin. Kännykkä on aina lähellä, mutta äänettömällä, joten missaan ihmisten soittoyritykset aika huolella. 

4. Minua luultiin viime keväänä esikoisen isosiskoksi. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. 

5. Maksan Photoshopista joka kuukausi, mutta muokkaan kuvani netin ilmaisohjelmalla, vaikka takana on kaksi vuotta valokuvausopintoja ja teen varmasti jonkinasteista syntiä koko ajan näin toimiessäni. 

6. Suosin Fb-kirppiksiä, Nextiä ja Rodinia, koska vaatteet tuodaan ovelle. Myönnän, että tilaamiani kuteita on palautettu ihan vaan siksi, etten ole muistanut (lue:jaksanut...) niitä hakea. No, ne eivät tainneetkaan olla kovin tarpeellisia. 

7. Mulla täytyy olla aina jokin projekti työn alla. Tiedostin omaavani isältäni perityn piirteen vasta vähän aikaa sitten. Ensin tein kaikkeni päivittääkseni lasten vaatekaapit kuntoon niin ostamalla kuin myymällä ja nyt käynnissä on pakkomielteinen asuntojen katselu, joka toivottavasti tuottaa tulosta!

8. Sain tänään kahdesti puklut päälleni. Toisella kerralla kesken perhekerhon (lapsilla oli kyllä varavaatteet mukana, mutta mullapa ei...) ja toisella kertaa puhelimen ollessa korvalla ja vauvan olkapäällä. Äitiyden huippuhetkiä. 

9. En ikinä osaa pukea ulos tarpeeksi päälle. Lapset toppaan kunnolla, mutta itseltä uupuu aina yksi kerros paitaa tai housua. 

10. Väsymyksen kasvaessa olen alkanut päästämään suustani enemmän kirosanoja. Likaisen keittokauhan tipahtaessa matolle tai esikoisen tehdessä jotain vähemmän fiksua niitä vain lipsahtaa ilmoille. 

11. Vannoin, etten enää halua lisää lapsia, mutta...

12. Painan tällä hetkellä kolmisen kiloa vähemmän kuin ennen raskautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti