10.1.17

Kiddow'lta vauvalle


Hei onko sulle tulossa joku paketti? kysyi mies pari päivää meidän sairaalasta kotiutumisen jälkeen ovikellon soidessa ja postiauton nököttäessä pihalla. Kokoilin itseäni päiväunien jäljiltä ja mutisin epämääräisen ein. Siellä se kuitenkin oli, paketti täynnä pieniä vaatteita.

No, kyseessähän oli Kiddow'n tyyppien lähettämät kuteet yhteistyön tiimoilta, jotka oli laitettu tulemaan melkeinpä heti kun meidän vauvan syntymä oli julkistettu. Syksyllä kuvasin ja kirjoittelin isoveikan saamista vaatteista (löytyy täältä) ja nyt meidän nuorin mieskin saa kulkea saman merkin tekeleissä. Tai no olla kuljetettavana vielä toistaiseksi. Hassua miten isoilta bodyt ja legginsit näyttivätkään tuolloin marraskuussa, mutta nyt 56/62cm vaatteet ovat jo ihan käyttökelpoisia kokonsakin puolesta meidän pienelle (mutta mahakkaalle) tyypille.

Vaatetarjonnasta meidän poikien (tai äidin) ehdottomaksi lemppariksi on noussut Kiddow:n legginssit (niin lemppariksi, että kahden eri kuvaussession aikana ne olivat molemmilla kerroilla pesussa...). Mittasuhteet ovat meidän molemmille jätkille juuri oikeat ja laatu hyvää - isoveljen leggareita kun on pesty ties kuinka monta kertaa, mutta ne näyttävät kuin uusilta ja aina harmittaa kun ne ovat pesussa. Bodyjen ja legginssien lisäksi pikkuveljen paketista paljastui myös musta pipo, joka odottaa vielä pään kasvua sekä ihana kuolalappu.

Mikäli merkki ei ole entuudestaan tuttu, suosittelen ehdottomasti tutustumaan! Kuteita löytää Kiddow'n omasta nettikaupasta (jossa kaikki yläosat ovat 20% alessa) sekä nyt myös Pikkuotuksesta. Ja lisättiinpä merkki vastikään Mini Rodini & co. fb-kirppiksen myytävien listallekin. Voin suositella ja jään malttamattomin mielin odottamaan mitä tuleman pitää.

*yhteistyö, vaatteet saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti