8.2.17

Ajetaan halki vuorien


Tästä hauskasta Minituden autoratamatosta tulee lasten suosikki! Matossa kiemurtelee autorata metsien, vuorien, lampien ja telttojen joukossa. Vain mielikuvitus on rajana, kun lapsi tekee autoreissuja matolla! Voiko olla ihanampaa lastenhuoneen sisustusyksityiskohtaa kuin mustavalkoinen matto, joka yhdistää sekä leikin että tyylin ja estetiikan?
 Näinpä. 

Ensimmäinen uusi juttu poikien uuteen huoneeseen on Jollyroomilta löytyvä ja saatu Minitude autoratamatto. Missä ne pikkuautot ajaisivat ilman tälläistä? Perinteisten rakennusten ja parkkipaikkojen sijaan maton ovatkin tosiaan vallanneet muun muassa puut, vuoret ja teltat, jotka miellyttävät ainakin äidin silmää astetta enemmän kuin kaivurit ja asvaltti. Myös mustavalkoisuus hivelee meikäläisen silmiä, vaikka kovasti taas uskottelen itselleni, että uuteen kämppään tulee väriä... Saas nähdä.

Uutta lastenhuonetta aletaankin rakentamaan vahvasti maton ympärille. Mieli tekisi repäistä ja pistää koko sisustus erilaiseksi, mutta täytynee toistaiseksi tyytyä kaivamaan jemmasta jotkut vanhoista verhoista kun niitä kerran siellä on. Tauon jälkeen ne tuntuvatkin melkein uusilta. Tosin jotain pientä kivaa lienee pakko hankkia, vaikka kalusteet pysyvät samana ja esimerkiksi Jollyroomin sisustusjuttujen seasta onkin tullut bongattua ainakin muutamat julisteet, jotka tulevat myös päätymään poikien sopen koristeeksi. Valikoimasta löytyy myös muita ihania mattoja, jotka tekisi mieli kotiuttaa muun muassa eteiseen.

Automatto on kirvoittanut jo monta hauskaa leikkiä, eikä sitä olisi saanut siirtää syrjään edes imuroinnin ajaksi mikäli tuo 3v olisi saanut päättää.

*Yhteistyössä Jollyroom, matto saatu

2 kommenttia:

  1. Oi, miten on kaunis automatto! Mä voisin helposti kuvitella tuollaisen, myös meidän tytön huoneeseen. Täytyy ehdottomasti pitää tämä mielessä, kunhan automatto tulee meille ajankohtaiseksi aiheeksi.

    VastaaPoista
  2. Noita automattoja on täälläkin katseltu, mutta en ole vielä yhtään kotiuttanut. Minullakin lastenhuoneen sisustusoperaatio tässä kevään aikana tulossa, jos jos vaikka sitten kun huone on valmis löytyisi uusi mattokin.

    VastaaPoista