2.3.17

Aika sanoa hei hei...


Kaksplussalle. Viimeisen päälle puolen vuoden aikana olen kovasti pohtinut koko blogihommaa. Kesällä ajattelin jo lopettaa raskauspahoinvoinnin ja väsymyksen selättämänä, mutta joku pakotti mut jatkamaan. Tai no ei pakottanut, vaan blogin hautaaminen tuntui jossain määrin väärälle kaikesta huolimatta.

Blogini on pitkään ollut osana jotakin verkostoa - ensin Indiedaysin Inspirationia, sitten Lumoblogeja, sitten taas ID:tä josta muodostui Lifie ja viimeisempänä Kaksplussan blogiverkostoa. Hieman alle kuukausi sitten päätin kuitenkin, ettei nykytilanne ole hyvä. En tiedä miksi, mutta kaipasin ympärilleni uusia tuulia. Aluksi mietin, että blogi pysyisi itsenäisenä, yksinäisenä sutena, mutta päädyin kuitenkin kirjoittamaan erään sähköpostin, jonka seurauksena Kaksi rumaa ja pari kaunista on 9.3. eteenpäin jälleen osa Lumoblogeja, jonne mut otettiin takaisin häntä koipien välissä. Lumoblogeista löytyvät mm. Eppusen kaapilla, Lapsellista sekä Ollie. Juuri nyt koen, että mahdollisuus olla osa pientä, samoista aiheista kiinnostunutta ryhmää on se, mitä tarvitsen pitääkseni tämän homman rullaamassa.

Vanhojen ovien sulkeutuessa avautuu aina uusia.

6 kommenttia:

  1. Eiköhän sitä jokainen kaipaa joskus uusia tuulia ja nostatusta. Onnea uusien kuvioiden kanssa.

    bigmamasbaby.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti saat uutta inspiraatiota uudesta ympäristöstä. :) Sulla on niin ihana blogi ja varsinkin visuaalisesti yksi kivoimpia! Hyvää jatkoa!

    VastaaPoista