14.3.17

Mahdoton tehtävä


Olipa kerran nuori nainen, jolla oli tehtävä: Päästä vaunuista eroon. Luulisi olevan suht simppeli homma. Kuvaat vaunut, pistät myyntiin tietyllä hinnalla ja joku ilmoittaa ostohalukkuutensa. That's it. Sinne meni.

Vaunujen oltua myynnissä hetken aikaa tulee ensimmäinen viesti. "Hei! Onko kuvan vaunuverho myynnissä?" Kerrot, että kuvassa näkyvä kangasasia on peitto, ei vaunuverho ja se on siinä sattumalta, koska käytit vanhaa otosta myyntikohteesta. Myös kuvatekstissä puhutaan vain vaunujen rungosta ja vaunukopasta, ei mistään muusta.

Yhteydenotto numero kaksi. Henkilö pyytää varaamaan vaunut ja kyselee koska voi tulla katsomaan. Vastaat kohteliaasti, ettet varsinaisesti varaa vaunuja, mutta myynti tapahtuu ensimmäiselle halukkaalle ja kerrot ajankohdat, jolloin esimerkiksi vaunuja voi tulla katsomaan. Et saa enää vastausta.

Kolmas viesti. Henkilö tinkii vaunujen hinnasta. Suostut hieman harkiten ja laitat viestiä, että mikäli tämä tulee noutamaan kiesit asap niin mikä ettei - kunhan pääsee eroon. Viesti jää viimeiseksi. Tekstari numero neljä. Ostajaehdokas tiedustelee, olenko varma etten lähetä ja saisiko vaunuista lisäkuvia. "Vain nouto" luki jo myynti-ilmoituksessa, jossa kuvia oli mielestäsi reilusti. Lupaat harkita, mikäli vaunut eivät mene muuten kaupaksi. Yhteydenotto numero viisi: Myytkö pelkän rungon? Kuudes taas tiedustelee vaunujen vuosimallia. Vastaamisen jälkeen on hiljaista. Eikä tässä vielä läheskään kaikki, mukaan mahtuu parikin "ostajaa" ja varaajaa, mutta silti ne vaunut nököttävät edelleen nurkassa.

Miten tämä on niin vaikeaa? Eroon pitäisi päästä myös tv:stä ja lipastosta. Meneekö niiden kanssa yhtä hankalaksi?

2 kommenttia:

 1. Uskomatonta :D

  Tuo on melkein yhtä nautinnollista, kuin kirppiksellä myyminen:
  "Paljonko tää paita maksaa"
  -NO SE ON KOLME EUROA
  "Saat 50 senttiä."
  -EI RIITÄ
  "sitten en osta"

  :D

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
 2. Tämä on oikeasti ihan ONGELMA! Mulla oli myynnissä hoitopöytä. Yhteydenottoja tuli ihan kiitettävästi. Paras oli: puolet hinnasta pois ja tulen hakemaan viikonloppuna. Aha, no ei käy. Hinta jo nyt alle markkina-arvon ja muita ostajia on. Lisään myös, että nopein kauppojen tekijä saa tuotteet. Sitten tuleekin tälle ostajalle kiire. Lisäkuvia pitäs saada ja tarkkoja mittoja sekä arvio siitä, että meneekö heidän autoon. Mikäs autojen tavaratilojen asiantuntija minä olen. Vastaan kohteliaasti lipaston mitat ja pyydän ostajaa selvittämään itse meneekö mittojen puolesta takakonttiin. Lisää kiukuttelua... Saako osiin ja kannetaanko hänen autoon. Kantoavun lupaan, mutta osiin emme laita. Ostajasta ei enää kuulu... Hohhoijaa... No, hoitopöytä tullaan tänään noutamaan eri ostajan toimesta. :D

  VastaaPoista