15.3.17

Mainiota


Me vietettiin kuopuksen kanssa aamupäivällä tovi Harakanpesässä sillä aikaa kun isoveikka suuntasi mumminsa kanssa pikkulegojen erikoisliikkeeseen. Kyseessä oli Mainion ss17 malliston kakkosdropin julkkarit, joihin oli hauska päästä mukaan. Paikalla oli monia sometuttuja, jotka näki ekaa kertaa face to face - myös muutama kollega Lumoblogeilta.

Sanoin aiemmin, ettei Mainion uusin mallisto ole ihan niin sykähdyttävä kuin jotkut aiemmat. Olen kotiuttanut fb-kirppisten kautta etenkin pikkuveikan vaatekaapin täyteen aiempien mallistojen kuteita valehtelematta jokaiselta vuodelta, joten uusia odottaa aina todella. Ehdoton lemppari meillä onkin talvimalliston vanupuku, joka on ollut melkein koko talven päivittäisessä käytössä (ja nytkin tyyppii nukkuu mun sylissä kyseisessä haalarissa vaunuista herättyään...).

Päästessäni kurkkaamaan uusia kuteita ekaa kertaa livenä mieli muuttui muutaman kuosin osalta. Yleisesti oli tiedossa, että kaikki mustavalkoinen miellyttää, mutta mukaan oli myös pakko napata keltainen Motion-haalari tuomaan vaihtelua ja piristämään meidän arkea. Katsotaan saisiko samaa kuosia hamsrattua myöhemmin myös isomman kaappiin. Naistenvaatteista suosikiksi nousi mm. Frames -oversize t-paita, mutta meikäläinen jatkaa vielä toistaiseksi imetysystävällisemmillä yläosilla (vaikka viime aikojen imetyskokemukset ovatkin pistäneet pohtimaan muitakin vaihtoehtoja).

Iso kiitos myös Mainion tyypeille sylin tarjoamisesta vauvaseuralaiselle, jotta äiti sai katsella rekkejä läpi rauhassa. Lämmitti mieltä! Kohta neljä kuukautta oleva hulinoitsija sen sijaan teki paluumatkasta haasteellisen kieltäytyessään syömästä kodin ulkopuolella... Huh.

1 kommentti: