8.3.17

Meidän tuplat part. 2


Äiti, pikkuveikka huutaa! - Joojoo, äiti kuulee kyllä. Okei, siinä tiivistettynä syy miksi päätettiin vaihtaa tuplarattaat toisiin - rakas kuopus kun tykkää katsella äitinsä naamaa. Syksyllä hankituissa kieseissä lapset kulkivat aina naama menosuuntaan ja vaikka pikkuveli nukkuukin suurimman osan matkustusajasta, vaatii tämä aina vähänkin silmät raottaessaan eteensä tutun naaman, kun se kuuluisa tuttikaan ei kelpaa. Joten ei muuta kuin vanhoista myynti-ilmoitus menemään ja uusia etsimään. Edellisistä päästiin kuitenkin eroon melkeinpä heti hyvällä hinnalla, joten hutiostoksesta ei jäänyt pahaa mieltä.

Siinä sitä oltiin taas alkupisteessä. Mistä löytää tuplat, jotka täyttivät kaikki kriteerit, joihin lukeutuivat nyt myös edullisuuden, inhimillisen leveyden, työntömukavuuden ja kääntyvien eturenkaiden lisäksi käännettävät istuimet? (Itse asiassa meillä ehti käydä pyörähtämässä myös käytetyt Carenan tuplat, mutta meikäläinen sai niistä allergiaoireita ja kiesit "haisivat nenään" vaikka kukaan muu ei mitään havainnut... onneksi myyvä taho antoi palautusmahdollisuuden.) Sopivien etsintä meinasi saada mun verenpaineet koholle, sillä meikäläisen autottomuuden takia uusien menopelien tarve oli todellinen.

Jollyroomia selaillessa vastaan tulivat Basson Baby Duo -sisarusvaunut. Merkki oli mulle täysin vieras, eikä vaunuja päässyt testaamaan missään. Koska kaikki meidän kriteerit kuitenkin täyttyivät, päätin uskaltaa klikata Duot ostoskoriin. Ei kai tässä voi niin hirveästi menettää?

Tuplien kotiutuessa jännitti. Ensimmäinen negatiivinen fiilis tuli rattaiden materiaalista. No, ei ihan emmaljungalaatua, mutta varmasti säänkestävää. Positiivistakin sanottavaa löytyi kuitenkin heti - eturenkaat eivät olleetkaan niin pienet kuin kuvassa näytti ja rattaat olivat ketterät juurikin kääntyvien pyörien takia. Kuomut ovat todella laajat, eikä esimerkiksi vaunuverholle ole ollut tarvetta. Täysin makuuasentoon menevän selkänojan ansiosta tuo päälle kolmikuinen pärjää hyvin ratasosassa (kantokoppa olisi ollut myös saatavilla) pelkässä lämpöpussissa turvavöissä ja uni maittaa, tosin Lekmeristä mega-alella ostettu Carenan pussi on vähän turhan leveä istuimeen.

Leveyttä tuplilla on 74cm ja istuinosan pituus reilu 90cm. Tärkeintä meidän kannalta on kuitenkin se, että erilliset istuimet tosiaan saa käännettyä mielen mukaan. Nyt pikkuveikalla on näköyhteys työntäjään ja väsähtänyt isoveli pystyy tuijottamaan autoja (tosin monesti mikäli isoveikka oikeasti haluaa kyytiin on uni jo kulman takana). Mukana tuli myös jalkapeitteet kumpaankiin istuimeen, jolla vauvan saa esimerkiksi huonolla kelillä todella hyvin suojaan. Lasten painoerosta huolimatta kiesit kulkevat suoraan ja ovat mukavat työntää. Lisäksi tavarakori on laaja, helposti tavoitettavissa ja sieltä löytyy lisäksi taskuja pienemmille kamppeille.

Kaiken kaikkiaan mä olen siis tyytyväinen ja näillä mennään sen mitä tarve vaatii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti